Veel gestelde vragen

Bloemify is een affiliate platform dat gespecialiseerd is in bloemen, planten en aanverwante artikelen. Wij bieden een uitgebreide online catalogus waarin je producten van diverse leveranciers en webshops kunt ontdekken. Bij Bloemify vind je eenvoudig het perfecte product, waarna je voor de betaling en verzending wordt doorgestuurd naar de betreffende webshop van de leverancier.

Wanneer je een product hebt gevonden dat je wilt bestellen, klik je simpelweg op de link of de knop ‘Koop nu’ of ‘Bestel hier’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop van de leverancier, waar je de bestelling kunt afronden. Alle betalingen en de afhandeling van de verzending gebeuren direct met de leverancier.

Bloemify fungeert als een tussenpersoon door je te verbinden met verschillende leveranciers en webshops. Dit betekent dat alle bestellingen, betalingen en de verzending van producten direct via de specifieke aanbieder van het product verlopen. Bloemify zelf handelt geen bestellingen af.

Ja, wij streven ernaar om de prijzen in onze catalogus up-to-date en gelijk te houden aan die in de webshops van onze leveranciers. Echter, prijzen kunnen fluctueren, dus we raden aan om altijd de uiteindelijke prijs op de website van de leverancier te controleren voor de meest actuele informatie.

Verzendkosten en levertijden variëren per leverancier en webshop. Wanneer je wordt doorgestuurd naar de website van de leverancier, vind je daar alle relevante informatie over verzendkosten, levertijden en eventuele retourbeleid.

Omdat alle bestellingen direct bij de leverancier worden geplaatst, adviseren wij je om bij vragen of problemen rechtstreeks contact op te nemen met de klantenservice van de betreffende webshop. Zij kunnen je het beste helpen met vragen over je bestelling, levering, of retourneringen.

Wij selecteren zorgvuldig leveranciers en producten op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid en de diversiteit van het aanbod. Ons doel is om een breed scala aan hoogwaardige bloemen, planten en aanverwante artikelen te bieden, zodat onze bezoekers de beste opties kunnen vinden.

Je kunt je inschrijven voor onze nieuwsbrief en pushberichten om updates te ontvangen over nieuwe producten, speciale aanbiedingen en meer.

Bloemify
Logo