Verkooppunt Aanmelden

Vermelding

Ben jij een kweker of bloemist? Promoot en beschrijf gratis jouw verkooppunt en krijg meer lokale bekendheid! Jouw verkooppunt is direct terug te vinden op onze landelijke kaart!

Shop functies

Profiteer ook optioneel naast de gratis vermelding ook van onze uitgebreide shop functies. Voeg jouw producten toe en toon jouw assortiment in de lokale zoekopdrachten.

Kosten

De vermelding van het verkooppunt is gratis. In de toekomst kan je ook gebruikmaken van onze uitgebreide shop functies. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Starten bij Bloemify!

Bloemify.nl is een nieuwe dienst om de branche te stimuleren. Meld gratis jouw verkooppunt aan, beschrijf jouw diensten en maak desgewenst gebruik van onze uitgebreide shop functies!

FAQ

In het verkopers dashboard kan je producten toevoegen. Heb jij de beschikking over een databestand in .csv of .xml? Dan is het goed mogelijk dat wij deze voor jou als bulk kunnen importeren. Neem hiervoor contact met ons op.

Het platform is nieuw. We zijn daarom druk bezig met maken van instructies en het beantwoorden van vragen. Deze FAQ zal daarom ook uitgebreid worden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem een kijkje in de kennisbank of neem contact met ons op.